Sinulle

Ura- ja hyvinvointivalmennukset

Uravalmennus

Haluatko edetä urallasi tai kaipaatko tukea ammatinvaihdokseen? Valmennuksessa saat apua vahvuuksiesi löytämiseen ja ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi työn merkityksellisyyden löytäminen, työn vaatimusten kanssa jaksaminen, oman ammatti-identiteetin selkeyttäminen tai tasapainon löytäminen kodin ja työn välille.

Valmennuksen sisältö määräytyy omien kehittymistarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Keskustelu on luottamuksellista ja jokainen tilanne on ainutlaatuinen. Selkeytetään yhdessä työuraasi liittyviä asioita.

Hyvinvointivalmennus

Kaipaatko tukea elämänhallintaan tai uuden suunnan löytämiseen? Koetko tyytymättömyyttä ilman erityistä syytä? Tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen keskusteluprosessi auttaa tunnistamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat, löytämään uusia näkökulmia onnellisuuteen sekä etenemään rohkeammin kohti tavoitteita.

Samalla kehität itsetuntemusta ja opit löytämään vahvuutesi inspiroivassa ilmapiirissä.

Itsetuntemus

Kamppailetko merkityksellisyyden löytämisen kanssa omassa henkilökohtaisessa tai työelämässä? Ratkaisukeskeinen valmennus on voimaannuttava keskusteluprosessi, jonka tarkoituksena on hakea suuntaa eteenpäin.

Valmennuksen avulla tunnistamme vahvuuksiasi sekä mahdollisia kompastuskiviä.  Määritämme tavoitteet, jotka antavat elämällesi haluamasi suunnan sekä keinot niihin pääsemiseksi. Löydetään yhdessä myös sinua ispiroivat asiat. Valmennus lisää itsetuntemustasi ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää oikean suunnan itsesi kehittämiseen.

Mihin kiinnitämme huomiomme ja kuinka
sen teemme, määrittää elämämme sisällön ja laadun